Bernhardstraat 19
5161XJ
SPRANG-CAPELLE
tel. 0416-273570

Helaas is het SSC’55 wederom niet gelukt om een wedstrijd te winnen tegen een tegenstander die boven de Wespen staan op de ranglijst. Dit lukte dit seizoen enkel tegen sv Capelle thuis. Door de uitslagen op de andere velden is de afstand tot de veilige plek 6 gelukkig gelijk gebleven.

Op de overwinning van TSC was weinig af te dingen. Het beste positiespel en de meeste kansen kwamen van de bezoekers. Die begonnen goed aan het duel en waren het 1e kwartier heer en meester. Het was eigenlijk wachten op het 1e doelpunt. Na het 1e kwartier kwam SSC’55 beter in het spel ondanks dat dit niet leidden tot grote mogelijkheden. Desondanks was de wedstrijd beter in balans en was er bij de supporters langs de lijn hoop op een goed resultaat. Juist op dit moment sloeg TSC toe. In de 36e minuut werd een voorzet van de rechterzijde verkeerd ingeschat waardoor bij de 2e paal de bal kon worden binnen geschoten. Met deze 0-1 werd de thee opgezocht.

De 2e helft was slechts enkele minuten oud of de 0-2 werd reeds aangetekend. Ondanks de vele resterende minuten was hiermee de wedstrijd eigenlijk ‘gespeeld’. SSC’55 scoort moeilijk en kon eigenlijk geen enkele vuist maken tegen de goed georganiseerde ploeg uit Oosterhout. De wedstrijd kabbelde zodoende naar het eindsignaal.

Ondanks deze nederlaag blijft SSC’55 op plek 8 staan en is de afstand naar de veilige plek 6 nog steeds 6 punten. Een optimist is een slecht geïnformeerde pessimist, desondanks waren er zeker lichtpuntjes in deze wedstrijd. De organisatie stond goed en tegen een goede ploeg werd aardig tegenstand geboden. Van hieruit zal er verder gebouwd en gewerkt moeten worden naar de cruciale wedstrijd van as. zaterdag tegen de nummer 7 van de ranglijst PCP.

Een cruciale wedstrijd in de strijd tegen lijfsbehoud.